top of page

AVIKIM BREESE C3

Prijs  € 4900,-

50 km

Actieradius

15 km

Snelheid

1330 x 670 x 1260 mm

Afmeting

135 kg

Gebruikers
gewicht

Lucht voor en achter

Banden.

Voor en achter

Vering

1280 mm

Draaicirkel

vanaf.   € 0.000,00

Kenmerken AFIKIM BREESE C3.

De AfiScooter C is één van de best verkochte modellen in het midden segment scootmobielen. Er zijn dan ook geen compromissen gesloten bij het ontwerpen van deze scootmobiel. Dit model beschikt dan ook over een prachtig ergonomisch design en een technologie die je normaal gesproken alleen tegen komt bij het zwaardere segment scootmobiel. Deze comfortabele scootmobiel is geschikt voor gebruik binnen en buiten.

De afmetingen maken deze scootmobiel uitermate geschikt voor gebruik in de stad, op smalle paden en zeer handig te manoeuvreren in winkelcentra. Standaard is de AfiScooter C verkrijgbaar in de kleur Metallic blauw of Metallic zilver, in drie of vier-wiel uitvoering. Voor deze scootmobiel zijn er 50A, 70A of 85A accu’s verkrijgbaar. Met de 85A accu’s is een actieradius* van maar liefst 50km te halen!

 

De AfiScooter C3 heeft een modern en gebruiksvriendelijk design. De comfortabele zitting kan gemakkelijk draaien waardoor in en uitstappen erg makkelijk is. Hij is verbazingwekkend makkelijk te besturen voor elke gebruiker. Uitgevoerd met een geavanceerd remsysteem en voorzien van kwaliteit schokdempers. Deze garanderen soepel rijgedrag.

Eigenschappen:

 

  • Robuust frame en kunststof kappen, dit om de bescherming en veiligheid van de bestuurder te maximaliseren.

  • Nieuw stuur met soepele linker- en rechterbediening (finger touch control) voor elk stuurprogramma, digitaal LCD-display met alle stuurprogrammainformatie en High Speed Dual USB-poort. 

  • Nieuwe luxe orthopedische draaibare zitting, biedt comfort tijdens het rijden en maakt het mogelijk makkelijk in te stappen. 

  • Een boodschappenmand aan de voorzijde en optioneel een extra achtermand. 

  • Een krachtige, duurzame, energiezuinige LED-koplamp. 

  • Grote wielen, luchtbanden en hoge chassisvrijheid voor offroad-terrein ideaal voor buiten. 

  • Een optie voor een overkapping om comfortabel rijden in alle weersomstandigheden.

  • NIEUW! Een overkapping, nu ook verkrijgbaar voor de AfiScooter C:

 

Scootmobielsteenwijk-FINAL-lang-klein.pn
bottom of page